CALENDARI - AAVA

Vaya al Contenido
Sortides - Calendari
Properes Sortides

SORTIDA SOLIDÀRIA - LA GAVERNERA
19 de desembre de 2021
Arriba Nadal i la feina més important de l´any ja està aquí….
 
Preparar el programa de la SORTIDA SOLIDÀRIA….!!!
 
 
Com tots recordeu, l´any passat i degut a la pandèmia, no varem poder portar els regals als nens de la Gavernera, però sí que varem donar els diners que tots vosaltres  vareu aportar (2.410 €) al banc d´aliments de la Creu Roja, per tal de col·laborar amb les persones més necessitades en aquells moments.
 
 
Enguany, i degut a les normes sanitàries actuals, en es imposible de fer la rua ni la xocolatada, però tornarem a portar els regals de Nadal als nens del centre d´acollida i recuperarem l´esperit sol·lidari habitual en els socis de l’ AAVA, tot i les limitacions del moment.
 
 
Els donatius per comprar els regals d´aquests 24 nens els podeu fer efectius com sempre a travers del correu aava@aava.ad, o bé per telèfon al 335 798 o per wasap al telèfon 335 110 (Lluis).
 
L´aportació és com sempre voluntària i és de 25€.
 
L´acte serà molt senzill i el Pare Noel de l’AAVA anirà en persona al centre d´acollida on repartirà de la vostra part els regals als nens.
 
 
Esperem la vostra ajuda i col·laboració….!!!! Els nens us hi esperen….!!!
 
 
Moltes gràcies a tots…!!!
 
 
Nota: En cas de que hi haguéssin canvis en les normes sanitàries i puguéssim fer la rua i la trobada amb els nens us ho fariem saber de seguida.
 
A.A.V.A.
c/ Babot Camp, 13 2n
AD500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra)
+376 861 797  / +376 335 798

Regreso al contenido